top of page
POPPETJE VAN PAPIER - INTERNET @ Erik Fr

1,2,3,4 Poppetje van papier

OVER HET POPPETJE

1,2,3,4 Poppetje van Papier is een woordeloze jeugdtheatervoorstelling die we maakten in seizoen 2020 en was te zien in theaters in Nederland, België en China. 

 

Daarnaast hebben de acteurs uit de voorstelling met datzelfde ‘Poppetje van Papier’ deelgenomen aan het televisieprogramma Holland’s Got Talent, dat tussen augustus en november 2020 elke zaterdagavond te zien was op RTL4. Poppetje van Papier behaalde de finale. 

POPPETJE VAN PAPIER - INTERNET @ Erik Fr

De voorstelling

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier.

 

In de nieuwe voorstelling is te zien hoe het poppetje op zoek gaat naar een vriendje om mee te spelen. Het poppetje vindt een mooie witte ballon, danst met een zeemeermin en ziet de prachtigste wezens voorbijkomen. De drie poppenspelers vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. Want je kunt ervan houden, om huilen, van schrikken en het kan je meenemen naar een wereld die er nog niet was. Hoewel… het was er wel, maar je zag het nog niet. 

 

Spel: Aniek Stokkers, Dennis de Groot, Christiaan Koetsier

Regie: Mark Haayema 

Muziek: Jan Paul de Bondt 

Decor & kostuums: Marlies Schot

Licht: Shirley Versteeg & Berry Claassen

 

Deze voorstelling wordt geproduceerd door De Grote Haay en 2-ater Producties.

hollands got talent

Poppenspelers Christiaan Koetsier, Dennis de Groot en Aniek Stokkers brengen het Poppetje van Papier tot leven in het 11e seizoen van Holland's Got talent. Benieuwd? Bekijk bij 'media' hun optredens terug. 

WhatsApp%20Image%202020-09-02%20at%2010.
DSC03692.jpg.jpg

kerst met de zandtovenaar

Het Poppetje van Papier is dit jaar onderdeel van 'Kerst met de Zandtovenaar'. In dit tv-programma vertelt zandtovenaar Gert van der Vijver het kerstverhaal met behulp van diverse artiesten. 

Bekijk de uitzending terug op onze media pagina!

mede mogelijk gemaakt door

file_edited.jpg
logo_bultjefoundation_edited.png
logo_edited.png
Norma%20Fonds%20logo_edited.jpg
Prins%20Bernhard%20Cultuurfonds%20-%20fu
Logo Kickstart Cultuurfonds.png
Logo_TheaterGnaffel3_edited.jpg
bottom of page